Palvelumme

Nykytilan arviointi

Maailma on täynnä sisältöjä, joiden joukkoon on helppo kadota. Miltä sinun nettisivusi, blogisi, someviestintäsi, myyntimateriaalisi tai sidosryhmäjulkaisusi näyttävät siinä joukossa – vai huomaako niitä kukaan? Mitä ylipäätään kannattaisi tehdä? Ja miten? Anna kokeneiden konsulttiemme arvioida sisältösi ja listata kallisarvoiset vinkit.

Strategiat ja suunnitelmat

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Pätee erityisesti viestintään. Ilman suunnitelmallisuutta viestintää roiskitaan helposti sinne tänne ja fokus on hukassa. Sisältöstrategia perustuu organisaation strategiaan ja varmistaa osaltaan sen toteutumista. Sitä laatiessa selvennetään, mitä juuri teidän organisaationne sisällöillään tavoittelee, ja asetetaan strategisen tason tavoitteet. Sisältösuunnitelma syntyy sisältöstrategian pohjalta ja sisältää käytännön toimet. Wise Words varmistaa, että ette tee turhaa työtä.

Sisällöt ja selvitykset

Kiinnostaako podcast? Kutkuttaako uutiskirje? Kummitteleeko mielessä blogi? Kun tarvitset sidosryhmiäsi kiinnostavaa, aktivoivaa ja hyödyttävää, massasta erottuvaa ja laadukasta sisältöä, me autamme tehokkaasti ja tyylikkäästi. Muista sisältöjen arvo myös toiminnan kehittämisessä: laadimme syvälliset raportit vaikkapa toimintaympäristön muutoksista.

Sparraus ja näkökulmat

Tuntuuko sisällöntuotanto tuskalliselta? Onko aiheiden ja näkökulmien keksiminen hankalaa? Haluatko kehittyä sisällöntuottajana ja löytää uusia tapoja tuottaa vakuuttavaa sisältöä yrityksesi tarpeisiin? Vai etkö oikein tiedä, mitkä asiat organisaatiossasi saattaisivat kiinnostaa mediaa? Miten saisit toimittajat innostumaan tiedotteistasi? Me sparraamme!

Koulutus ja valmennus

Miten toimittaja valitsee aiheensa ja kuinka media toimii? MIten pärjätä haastattelussa ja mitkä ovat oikeuteni haastateltavana? Entä miten kannustaa työntekijöitä kirjoittamaan blogeja tai aktivoitumaan somessa? Kuinka käsitellä esiintymisjännitystä? Kokeneet valmentajamme takaavat, että räätälöidyt koulutuksemme ovat vaikuttava investointi.

Sisaryrityksemme palvelevat, kun tarvitset vaikkapa työyhteisön ja tiimin kehittämistä tai tukea muutosjohtamiseen: