Tekijät

miia-sq

Miia Savaspuro

Myynti ja asiakkuudet, sparraus, valmennus

Suomen suurimmat mediatalot kiertänyt entinen taloustoimittaja ja tuottaja, nykyisin konsultti, tietokirjailija ja yrittäjä. Miialla on pitkä tausta viestintätoimistoista asiakkuus- ja liiketoimintajohtajana sekä johtoryhmien sparraajana. Miia ymmärtää yhteiskuntaa, hallitsee strategiat ja kriisiviestinnän. Rakastaa kirjoittamista, tanssimista ja penkkiurheilua.

LinkedIn
miia.savaspuro@wisewords.fi
+358 40 500 5109

miia-sq
elina

Elina Yrjölä

Myynti ja asiakkuudet, sisällöt, valmennus

Nykyisin konsultti, hallitustyöläinen ja väitöstutkija, aiemmin muun muassa Talentumin liiketoimintajohtaja, Mediuutisten päätoimittaja ja toimitusjohtaja, Glorian interim-päätoimittaja. Myi ensimmäisen yrityksensä Journalistikoneen vuonna 2016. Hallitsee strategiat mutta ei epäröi työntää käsiään saveen.

LinkedIn
elina.yrjola@wisewords.fi
+358 40 125 2248

elina
kati

Kati Haapakoski

Strategiat ja suunnitelmat, sisällöt, valmennus

Työskenteli eri medioissa melkein 30 vuotta ennen kuin ryhtyi yrittäjäksi ja konsultiksi vuonna 2019: uutistoimittajana maakuntalehdissä, toimittajana, tuottajana ja toimituspäällikkönä talousmedioissa sekä päätoimittajana ja toimitusjohtajana Mediuutisissa. Osaa prosessit, muutosjohtamisen ja bisnesnäkökulmat. Plakkarissa myös business coach -koulutus.

LinkedIn
kati.haapakoski@wisewords.fi
+358 40 342 4689

kati
anna

Anna Niemelä

Nykytilan arviointi, sparraus, sisällöt, valmennus

Sote-maailman asiantuntija, jolla on toimittajan, päätoimittajan ja toimitusjohtajan töiden kautta hankittu vankka kokemus journalismista ja liiketoiminnasta. Anna on tehnyt terveysviestintää jo bioteknologiabuumin aikana. Etsii ja analysoi olennaisen tiedon vaikeistakin aiheista ja kohderyhmistä sekä auttaa rakentamaan toimivat prosessit.

LinkedIn
anna.niemela@wisewords.fi
+358 50 523 3627

anna

Verkosto

ilari

Ilari Musta

Julkaisusuunnittelija

Ilari Musta on helsinkiläinen julkaisusuunnittelija ja tatuointialan yrittäjä joka on toiminut suomalaisten mediabrändien parissa yli 20 vuotta. Ilarilla on vahva kokemus lehtiuudistuksista niin liiketoiminnan kuin visuaalisen suunnittelun puolelta.

Ilari on vastannut ulkoasu-uudistuksista aikakauslehdissä kuten Talouselämä, Arvopaperi, Mikrobitti ja Image, jonka Art Directorina Ilari toimi vuosina 2020-2022. Ilari Musta on tehnyt tatuointeja vuodesta 2012 ja perustanut tatuointiliike Krunikan Leiman vuonna 2015.

instagram.com/ilarimusta

nea_mv
jonna_mv

Gomedia Oy

Graafinen suunnittelu

Jonna Hoffren ja Nea Ivars ovat kokeneita graafisia suunnittelijoita. Heidän yhteinen yrityksensä Graafinen suunnittelu Gomedia Oy on suunnitellut ja toteuttanut pieniä ja suuria projekteja yhdessä asiakkaiden kanssa yli 10 vuotta, välillä tiukan graafisen ohjeistuksen mukaan, välillä avaimet käteen -palvelulla. Jonnan ja Nean intohimo on printtimedia, mutta he ovat ammattilaisia monipuolisesti kaikenlaisessa visuaalisessa toteutuksessa.

gomedia.fi

Jussi Helttunen

Jussi Helttunen

Valokuvaaja

Jussi Helttunen on valokuvaaja / kuvajournalisti. Jussi on kuvannut toistakymmentä vuotta niin sanoma- ja aikakauslehtiin kuin eri yrityksille ja instansseille toimialoista riippumatta. 

Jussilla on takanaan noin 3000 toimeksiantoa, jotka läpileikkaavat yhteiskunnan koko kirjon presidenteistä kodittomiin päihdeongelmaisiin sekä ilmiöt ja tapahtumat laajalla skaalalla siltä väliltä. Jussi on myös kuvannut Euroopan komissiolle useita toimeksiantoja Suomessa. 

Jussin asiakkaita ovat muun muassa Sanoma News & Sanoma Magazines, Lääkärilehti, Kirkko ja kaupunki, Helsingin kaupunki, Alma Talent, A-lehdet, Tukilinja, Invalidiliitto ja Syöpäsäätiö.

jussihelttunen.fi

01-heiskanen-pasi-onnikoodi

Pasi Heiskanen

Web designer and developer

Pasin kokemus Ellun Kanoissa ja Hill+Knowltonilla näkyy siinä, että verkkosivustojen suunnittelu ja kehittäminen ovat Pasille ensisijaisesti viestien, sisältöjen ja palveluiden muotoilua.

Vankan käsityöläisyystaustan ansiosta Pasin vahvinta osaamista ovat WordPress-teemojen kustomointi ja lisäosien räätälöinti tismalleen tarpeita vastaaviksi ja kohderyhmiä puhutteleviksi. Pitkä ura asiakaspalvelussa puolestaan varmistaa, että sivuston kohdeyleisö tulee takuulla huomioiduksi.

Pasi on tehnyt monipuolisia verkkosivuratkaisuja ETLAlle, Hyvinvointiala HALI ry:lle, Sailab Medtech Finlandille, Kymsotelle ja Nuorisopsykiatriakeskus Alku OY:lle. Hänellä on myös useita projekteja Keskuskauppakamarin ja Pontos Groupin kanssa.

onnikoodi.fi

linnea

Linnea Mattila

Tekninen toteutus

Linnea Mattila on tekninen toteuttaja, joka rakentaa verkkosivut, digikampanjat ja myyntipresentaatiot. Linnea hahmottaa strategiset kokonaisuudet toivottujen toteutusten takana ja rakentaa kampanjat ja kokonaisuudet liiketoiminnan tavoitteet ohjenuoranaan. Linnea rakastaa dataa ja varmistaa tavoitteiden saavuttamisen seuraamalla tuloksia ja kehittämällä tekemistä datan osoittamaan suuntaan.

10 vuoden aikana Linnea on tehnyt yhteistyötä niin julkisen puolen, järjestömaailman kuin liike-elämän kanssa.

linneamattila.fi

lemmu2

Lea-Maija Laitinen

Visuaalinen suunnittelija

Lea-Maija on kokenut visuaalinen suunnittelija Helsingistä. Lea-Maija on tehnyt lukuisia kokonaisvaltaisia ilme- ja brändiuudistuksia, taittoja ja www-sivustojen ulkoasuja sadoille asiakkaille. Lea-Maija vahvuuksia ovat vahva ja ajaton tyylitaju, nopeus, ystävällisyys ja palvelualttius. Lea-Maijan asiakkaita ovat mm. Suomen ympäristökeskus SYKE, FCG, Hyvinvointiala HALI ry sekä Euroopan Kriminaalipolitiikan Instituutti HEUNI.

leamaija.works

riitta

Riitta Supperi

Sisällönsuunnittelija, kuvaaja

Riitta on monipuolinen tekijä, joka suunnittelee ja tuottaa visuaalista sisältöä viestinnän ja markkinointiviestinnän tarpeisiin. Riitta hallitsee laajat kokonaisuudet ja suunnittelee visuaalista sisältöä, joka tukee strategisia tavoitteita.

Kuvaajana Riitta on erikoistunut henkilö- ja brändikuvaukseen. Hänen kädenjälkeään on nähty mm. Aspa säätiön, Finnairin, Lindström Groupin ja SRV:n vuosikertomuksissa ja materiaaleissa.

Riitta tekee myös valokuvataidetta. Hän on pitänyt useita näyttelyitä Suomessa ja ulkomailla ja julkaissut kirjan 50+ – suomalaisen miehen muotokuva.

riittasupperi.com