Kirjoittajavalmennus

laaketeollisuus_logo_111

Tilanne ja tarve

Edunvalvonta- ja vaikuttajajärjestö Lääketeollisuus ry:n asiantuntijat kirjoittavat työssään paljon. He laativat esimerkiksi lausuntoja, kannanottoja ja blogikirjoituksia.  Aiheet ovat usein monimutkaisia.

Lääketeollisuus ry halus tarjota asiantuntijoilleen kirjoittajavalmennuksen. Tavoitteena oli antaa työkaluja vaikeista ja monimutkaisista aiheista kirjoittamiseen sekä kirjoittajien rohkaiseminen oman äänen löytämiseen.

Ratkaisu

Wise Words rakensi vuorovaikutteisen valmennuskokonaisuuden, joka koostui kahdesta valmennusosiosta.

Jokainen osallistuja sai myös tunnin verran henkilökohtaista sparrausta, jossa valmentaja ja asiantuntija kävivät läpi asiantuntijan oman tekstin. Samalla he keskustelivat asiantuntijaa mietityttävistä kysymyksistä.

Vaikuttavaa kirjoittamista

 

"Wise Wordsin ammattitaitoiset valmentajat loivat mukavan ilmapiirin, jossa jokainen saattoi kysyä. Opimme paljon sekä heiltä että toisiltamme. Valmennus antoi käytännönläheisiä vinkkejä siihen, kuinka selkeyttää viestintää monimutkaisista teemoista."

 

Lääketeollisuus ry

Tiina Aitlahti, Johtaja, Lääkehoito ja huolto

Ammattitaitoista valmennusta

 

"Perkasimme eri tekstityypit ja niiden erityispiirteet ja pohdimme, miten voimme hyödyntää niitä juuri meidän organisaatiossa ja viestinnässä. Wise Wordsin valmennus oli ammattitaitoista. Oli hyödyllistä saada keskusteluun rautaisten ammattilaisten huomioita."

 

Lääketeollisuus ry

Nadia Tamminen, Johtaja, tutkimus ja innovaatiot

Haluatko oman parantaa tiimisi kirjoitusosaamista?