Palvelumme

Nykytilan arviointi

Maailma on täynnä sisältöjä, joiden joukkoon on helppo kadota. Miltä sinun nettisivusi, blogisi, someviestintäsi, myyntimateriaalisi tai sidosryhmäjulkaisusi näyttävät siinä joukossa – vai huomaako niitä kukaan? 

Strategiat ja suunnitelmat

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Pätee erityisesti viestintään. Ilman suunnitelmallisuutta viestintää roiskitaan helposti sinne tänne ja fokus on hukassa. Sisältöstrategia perustuu organisaation strategiaan ja varmistaa osaltaan sen toteutumista. 

Sisällöt ja selvitykset

Kiinnostaako podcast? Kutkuttaako uutiskirje? Kummitteleeko mielessä blogi? Kun tarvitset sidosryhmiäsi kiinnostavaa, aktivoivaa ja hyödyttävää, massasta erottuvaa ja laadukasta sisältöä, me autamme tehokkaasti ja tyylikkäästi. 

Sparraus ja näkökulmat

Tuntuuko sisällöntuotanto tuskalliselta? Onko aiheiden ja näkökulmien keksiminen hankalaa? Haluatko kehittyä sisällöntuottajana ja löytää uusia tapoja tuottaa vakuuttavaa sisältöä yrityksesi tarpeisiin? Vai etkö oikein tiedä, mitkä asiat organisaatiossasi saattaisivat kiinnostaa mediaa? 

Koulutus ja valmennus

Miten toimittaja valitsee aiheensa ja kuinka media toimii? Miten pärjätä haastattelussa ja mitkä ovat oikeuteni haastateltavana? Entä miten kannustaa työntekijöitä kirjoittamaan blogeja tai aktivoitumaan somessa? 

Kaipaatko apua työyhteisön ja tiimin kehittämiseen tai tukea muutosjohtamiseen?

Sisaryrityksemme auttavat:

www.hnygroup.fi
www.savaspuro.fi